300 80
DLT Media

Het potentieel van hergebruik:

Jaarlijks belanden miljoenen tijdschriften op de afvalberg, terwijl ze nog steeds waardevolle inhoud bevatten. Bij De Leestafel erkennen we dit potentieel en hebben we een systeem ontwikkeld om tijdschriften van de voorlaatste editie te hergebruiken. Door ze een nieuw leven te geven, verminderen we verspilling en maximaliseren we de waarde die deze tijdschriften kunnen bieden.

Duurzaamheid als kernwaarde:

Duurzaamheid zit verankerd in de kern van ons bedrijf. Door tijdschriften een tweede kans te geven, vermijden we onnodige productie en verminderen we de impact op het milieu. We zijn er trots op dat we bedrijven kunnen helpen bij het verminderen van hun ecologische voetafdruk, terwijl ze toch kunnen genieten van hoogwaardige content.

Kostenbesparing en flexibiliteit:

De Leestafel biedt bedrijven niet alleen duurzame oplossingen, maar ook aanzienlijke kostenbesparingen. Door gebruik te maken van tijdschriften van de voorlaatste editie kunnen bedrijven tot wel 80% besparen op hun tijdschriftenkosten. Bovendien geven we onze klanten de vrijheid om hun eigen tijdschriftenpakket samen te stellen uit een breed assortiment van meer dan 50 tijdschriften. Op die manier kunnen bedrijven hun bezoekers voorzien van relevante en boeiende content die aansluit bij hun interesses.

Gemak en ontzorging:

Bij De Leestafel begrijpen we dat bedrijven zich willen concentreren op hun kernactiviteiten en zich geen zorgen willen maken over tijdschriftenbeheer. Daarom nemen wij alle zorgen uit handen. We zorgen voor de levering en het beheer van de tijdschriftenpakketten, zodat onze klanten zich kunnen richten op wat ze het beste doen.

Inspiratie en creativiteit:

Tijdschriften zijn niet alleen een bron van informatie, maar ook een bron van inspiratie en creativiteit. Door tijdschriften beschikbaar te stellen in wacht- en ontvangstruimtes creëren we een omgeving waarin bezoekers kunnen bladeren door diverse tijdschriften en nieuwe ideeën kunnen opdoen. We geloven dat deze inspiratie een positieve impact kan hebben op de bedrijfscultuur en innovatie kan stimuleren.

Conclusie:

Bij De Leestafel zijn we trots op onze rol als duurzame revolutie in tijdschriftenbeheer. Door tijdschriften van de voorlaatste editie te hergebruiken, verminderen we verspilling en geven we waardevolle content een tweede leven. We bieden bedrijven kostenbesparingen, flexibiliteit en gemak, terwijl we tegelijkertijd een inspirerende omgeving creëren. We hopen dat ons duurzame initiatief anderen zal inspireren om creatieve oplossingen te vinden die bijdragen aan een betere wereld. Samen kunnen we de kracht van tijdschriften benutten en een duurzamere toekomst creëren.

Voor een andere duurzame oplossing, bekijk dan Digi-Mags! Ons eigen tijdschriftenplatform.

Related articles