300 80
DLT Media

Het positieve van tijdschriften in de wachtkamer
Veel bezoekers moeten even plaatsnemen in de wachtkamer voordat ze geholpen worden. Het neerleggen van relevante tijdschriften in de wachtruimte laat een positieve indruk achter, zowel voor de klant als jouw bedrijf.

Geen afleiding
Een computer/tablet/telefoon is slechts één groot afleidingsapparaat, met non-stop meldingen, sms’jes, e-mails en advertenties. Met een tijdschrift gaan zitten is een manier om ononderbroken tijd voor jezelf vrij te maken en ongestoord te lezen. Het lezen van tijdschriften waarin je geïnteresseerd bent, verlicht de geest en vermindert stress. Door een tijdschrift bladeren kan je ook veel willekeurige ideeën geven, een uitbarsting van inspiratie of je humeur plotseling verbeteren.

Blijf op de hoogte
Veel huishoudens beschouwen tijdschriften los kopen een dure hobby, maar dezelfde families kunnen goed op de hoogte blijven van de wereld en op de hoogte blijven van hun favoriete onderwerpen. Deze informatie wordt wekelijks of maandelijks gegeven in een tijdschrift en is dus de perfecte oplossing om je bezoekers op de hoogte te houden van de nieuwste trends en relevant nieuws in de wereld. Mensen die regelmatig tijdschriften lezen, zijn over het algemeen de meest geïnformeerde over de wereld. Het onderwerp van tijdschriften varieert net zoveel als de wereld om ons heen.

Related articles